Abonner og få ubegrænsede fotos!

Med et abonnement har du altid adgang til alle de billeder, du har brug for, når du har brug for dem. Alle billeder med personer er godkendt til brug i markedsføring, og vi overholder alle GDPR-krav.
Vælg det abonnement, der passer dig bedst, baseret på dine behov for billedstørrelse og betalingsperiode.

Lille

Web og
sociale medier

  • doneFilstørrelse Low 1200px
  • doneEnkelt licens
  • doneRabat på større RF-filer

Vælg kontraktens varighed

Læg i indkøbsvognen

Mellem

Web og
kampagner på sociale medier

  • doneFilstørrelse Small 1600px
  • doneEnkelt licens
  • doneRabat på større RF-filer

Vælg kontraktens varighed

Læg i indkøbsvognen

Stor

Organisationer
Alle størrelser

  • doneStørre filstørrelse
  • doneEnkelt licens
  • doneEgen Key Account
Anmod om et tilbud

eller hvorfor ikke...

Book en demo her

Så nemt fungerer det!

web_stories

Ubegrænset antal billeder i en størrelse, der passer til digitale medier

Når du har startet dit abonnement, skal du blot begynde at søge og downloade billederne. Der er ingen begrænsning på antallet af billeder, du kan downloade så længe du har et aktivt abonnement. Når du finder et billede du vil bruge, klikker du på download-pilen for at starte downloadingen.

copyright

En publikation per download

Retten til at bruge billedet gælder for en engangspublikation i dine egne digitale medier, f.eks. på din hjemmeside eller på sociale platforme i dine egne konti. Hvis du ønsker at bruge billedet på flere platforme eller flere gange skal du blot downloade det igen, hvis det er nødvendigt.

upgrade

Opgrader til en større filstørrelse og gratis brug i al evighed

Vil du beholde et billede efter at du har opsagt dit abonnement? Så kan du foretage et ekstra køb til en stærkt reduceret pris for vores abonnementskunder. Klik på knappen 'Vælg størrelse' og derefter 'Læg i kurv'. Gå derefter til kassen og foretag dit/dine ekstra køb. Billedet er derefter købt med ret til brug i al evighed. Dine købte billeder kan også findes under "Mine sider", så du nemt kan holde styr på hvad du har købt og downloade efter behov. En overkommelig mulighed for at beholde de offentliggjorte billeder efter at abonnementet er ophørt, er at fastfryse brugsretten. Læs mere i vores FAQ i chatboksen nederst på siden.

waving_hand

Gå ud uden problemer, når du vil

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at kontakte os og fortælle os, at du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement. Et abonnement fornyes automatisk for den samme periode, 1 eller 12 måneder, som du tidligere har valgt. Hvis du har valgt at opsige tjenesten, vil den ophøre efter den aktuelle periode. Hvis du ønsker det, kan du også ændre den valgte periode for den næste fornyelse. Du behøver ikke at slette de billeder, du allerede har publiceret i dine kanaler, men de kan ikke genpubliceres uden et aktivt abonnement.

.
quiz

Læs mere i vores FAQ og vores købsbetingelser.

Hvis du vil vide mere om hvordan det fungerer, kan du læse vores FAQ som du finder i chatfunktionen, og du kan finde de fulde vilkår og betingelser i vores købsbetingelser.