Fordi dit brand fortjener det bedste!

Om Johnér

Johnér er Skandinaviens førende leverandør af stillbilleder, video og illustrationer, der er skræddersyet til det skandinaviske marked. Siden starten i 1997 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder med at vokse ved at bruge visuelle medier, der er skræddersyet til deres målgruppe.


Johnér bruges af store og små virksomheder, reklamebureauer, marketingafdelinger og offentlige myndigheder. Billedsproget er velkendt og har længe været det visuelle bærende element i hundredtusindvis af vellykkede kampagner.


Vores billeder gør en forskel i form af opmærksomhed på de budskaber, de formidler. Vores fotografer er nogle af Skandinaviens bedste til at skabe billeder med en autentisk og naturlig fornemmelse kombineret med det særlige skandinaviske lys.


Hvorfor vælge os?

Selvfølgelig er billedets komposition, og hvordan det kommunikerer med beskueren, vigtig, når man vælger et billede eller en video. Det er der, det starter, men for os handler det om så meget mere.


Vi tilbyder dig også:


  • Høj teknisk kvalitet - vi bruger kun kvalificerede fotografer og retouchører
  • Høj juridisk kvalitet - vi har alle de nødvendige tilladelser til modeller og ejendom i henhold til GDPR.
  • Maksimer sikker publicering ved at bestille en specifik licens til din publikation.
  • Mulighed for at reservere eksklusive rettigheder til brug af billeder i en periode.
  • Høj kreditvurdering, det er sikkert at handle hos os.
  • Meget rosende kundeservice!

Hvad synes vores kunder?

Johnérbillede - en succeshistorie for vores kunder

Tusindvis af store og små virksomheder, reklamebureauer, marketingafdelinger, offentlige myndigheder og andre over hele verden bruger Johners' billeder igen og igen. Billedsproget er velkendt og har længe været det visuelle bærende element i hundredtusindvis af vellykkede kampagner.


De bedste referencer er altid dem, der kommer direkte fra kunderne selv!

Læs mere på reco.se om, hvad kunder, der har købt hos os for nylig, synes.
Vi vil gerne være i kontakt

Nogle gange har man brug for mere end en søgeside på internettet. Så skal du vide, at vi er her med en personlig kontakt og mere end gerne hjælper dig med at finde løsninger, der passer til både dine behov og dit budget.


Måske har du brug for tips til at finde de billeder eller videoer, du har brug for? Vi arbejder dagligt med arkivet og er bedre til at finde ting i det end i vores egen lomme. Hvis du gerne vil have en demonstration af, hvordan vores tjenester fungerer, eller har andre spørgsmål om billeder, så tøv ikke med at kontakte os!Vores salgs- og supportafdeling

Telefon: +46 8 644 83 30

E-mail: info@johner.dk